ÎNREGISTRARE DOMENII .RO €6.50 EUR ANUAL
RESELLER VPS CLOUD €6.90 EUR ANUAL
RESELLER HOSTING NELIMITAT €2.90 EUR LUNAR

Reseller hosting

Serviciile reseller hosting sunt construite pe o reţea solidă de servere robuste găzduite în cloud și infrastructură redundantă.

SELECTEZI

Alegerea unui plan de reseller hosting iţi oferă accesul la servicii de calitate şi resurse suficiente care să asigure dezvoltarea afacerilor tale online în siguranţă.

PLĂTEȘTI

Poţi plăti serviciile de reseller hosting foarte uşor şi simplu prin metodele de plată online: Plata cu cardul, prin PayPal sau plata prin transfer bancar.

FOLOSEȘTI

Reseller hosting este soluţia perfectă pentru cei care doresc să înceapă propria afacere în acest domeniu dar şi pentru cei care deţin mai multe site-uri web.

Selectează pachetul dorit pentru reseller hosting

Alegerea unui plan de reseller hosting îți aparține.

B r o n z e

 
Cloud SSD Conturi cPanel™ Domenii găzduite IP dedicat NS proprii Reverse DNS Let's Encrypt SSL
20GB 10 1000 1 incluse inclus inclus
Aleg acest pachet

S i l v e r

 
Cloud SSD Conturi cPanel™ Domenii găzduite IP dedicat NS proprii Reverse DNS Let's Encrypt SSL
40GB 20 2000 1 incluse inclus inclus
Aleg acest pachet

G o l d

 
Cloud SSD Conturi cPanel™ Domenii găzduite IP-uri dedicate NS proprii Reverse DNS Let's Encrypt SSL
80GB 40 4000 2 incluse inclus inclus
Aleg acest pachet

P l a t i n u m

 
Cloud SSD Conturi cPanel™ Domenii găzduite IP-uri dedicate NS proprii Reverse DNS Let's Encrypt SSL
100GB 100 10000 4 incluse inclus inclus
Aleg acest pachet

Acces direct cPanel/WHM

Cea mai populară interfaţă web, WHM – (Web Hosting Manager) pentru administrarea conturilor clienţilor. De asemenea, toţi clienţii tăi vor beneficia de acces la cPanel pentru administrarea propriului site.

Noua generație pentru
reseller hosting - API

SSD pentru toate pachetele de reseller hosting. Tehnologia SSD Hosting are la bază dispozitive Solid State Drive. Acest tip de hosting oferă viteze mari de transfer şi permite rularea de aplicaţii la viteze impresionante.

Caracteristici ale serviciilor de reseller hosting

Reseller hosting pe servere cu procesoare Intel® Xeon® şi storage SSD.

Serviciul tău de găzduire

Ai propriul tău serviciu de găzduire web. Planurile noastre flexibile îți permit să creezi conturi personalizate de găzduire cu un spațiu de stocare nelimitat, adrese IP dedicate și oricâte conturi de e-mail dorești. Fiecare plan este asociat cu cPanel/WHM ce oferă o interfață grafică intuitivă care te ajută în procesul de găzduire a site-urilor web.

Suport

Te poţi baza pe sprijinul nostru atât tehnic cât şi comercial atunci când ai nevoie. Îți vom răspunde în timp util de fiecare dată când vei avea nevoie de suportul nostru.

Softaculous Installer

Clienții tăi vor putea instala aplicații precum Wordpress, Drupal, E-Commerce, Magento sau Prestashop. Cu Softaculous vor avea acces la peste 400 de aplicații gratuite. Clienții tăi vor putea instala automat oricare dintre aceste aplicatii pentru site-ul lor.

CloudFlare inclus

CloudFlare oferă o rețea de distribuire a conținutului (CDN), care diminuează dimensiunea unui atac de tip DDoS. Având CloudFlare integrat în cPanel, vei oferi pentru clienții tăi servicii de securitate integrate.

Performanță optimizată

Având experiență în optimizarea serviciilor de găzduire, planurile noastre pentru reseller hosting sunt produsul pe care îl comercializăm de peste 20 de ani. Pentru fiecare plan de găzduire pe care un reseller îl adaugă vom garanta un minim de putere de procesare, RAM și I/O.

E-mail inclus

Pe contul tău de reseller vei avea posibilitatea de a crea conturi de e-mail nelimitate pentru domeniul tău și spațiu inclus pe SSD de până la 10GB. Adițional îți vom oferi și o adresă de e-mail profesională de genul @web.ro sau @seo.ro cu 2GB de spațiu inclus pe alt server.

Upgrade oricând

Poți face upgrade oricând dorești fără să pierzi timp sau să ai nevoie de implicarea unui tehnician. Pur și simplu urmezi din nou cei trei pași simpli: comanzi, plătești, folosești. În urma unui upgrade nu va exista nicio perioadă de nefuncționare a serviciului, totul se face online, automat și fără să pierzi date.

Migrare gratuită

Echipa noastră va migra întreg conținutul de la actualul provider fără să ai costuri adiționale. Pentru că știm cât de importante sunt datele pentru tine, te vom ajuta prin mutarea întregului conținut în condiții de siguranță fără a pierde date. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Reseller hosting

Specificații tehnice

Software

 • CloudLinux
 • Python 2.x și 3.x
 • cPanel/WHM
 • PHP 5.3 / 5.4 / 5.5 / 5.6 / 7.0 / 7.1 / 7.2 / 7.3 / 7.4

Baze de date

 • MySQL Server 5.x, 10.x
 • Distribuție MariaDB
 • phpMyAdmin
 • Suport FTPES

Software și CMS

 • Zend Engine
 • ionCube Loader
 • WordPress
 • Joomla, Drupal, Prestashop

Securitate

 • Backup Zilnic
 • Protecția Hotlink
 • Protectie Leech
 • Antivirus ClamAV